Logo

Kylling i grønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling i grønt


#

½ dl japansk sojasauce
2 tsk friskpresset citronsaft
300 g kyllingeinderfilet i skrå stykker
3 spsk smør og olie
200 g savojkål i strimler
5 gulerødder i tynde stave (ca. 200 g)
1 dl vand
1 spsk brun farin
½ tsk groft salt
½ spsk majsstivelse, fx Maizena
marinade fra kyllingekødet, ca. 2 spsk
200 g optøede, frosne haricots verts

Tilbehør:
320 g løse ris kogt med
½ tsk gurkemeje

*


Vend sojasauce og citronsaft sammen med kødet og lad det marinere tildækket i køleskabet i ca. ½ time.
Varm smør- og rapsolien i en stegegryde ved kraftig varme, men uden at brune.

Tag kødet op af marinaden (gem den til sauce).

Svits kødet i ca. 3 min. og tag det op.

Svits savojkål og gulerødder i ca. 2 min.

Rør vand, farin, salt, majsstivelse og marinade sammen.

Hæld blandingen i stegegryden og tilsæt kød og bønner.

Kog retten ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min.

Server straks.
Fryseegnet: Nej

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.259 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her