Logo

Thaisuppe og ingefærcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Thaisuppe og ingefærcreme

Ingefærcreme:
2 dl Cheasy fraiche 9%
2 spsk finthakket syltet ingefær i sukkerlage
1 tsk lage fra de syltede ingefær
½ tsk groft salt
friskkværnet peber

400 g wokstrimler af okseklump
1 ½ liter grønsagsbouillon
2 spsk japansk sojasauce
2 tsk groft salt
friskkværnet peber
225 g champignoner i skiver
200 g haricots verts i mindre stykker
1 mild rød chilipeber i tynde ringe
2 porrer i korte, tynde strimler (ca. 200 g)

Tilbehør: 240 g ristet flutes
Server efter suppen, 350 g frugt, fx æbler og dadler - så har I et helt aftensmåltid

Ingefærcreme: Vend Cheasy Fraiche sammen med de øvrige ingredienser.

Stil ingefærcremen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.
 
Skær wokstrimlerne i mundrette stykker.

Bring bouillon, sojasauce, salt og peber i kog i en gryde.

Tilsæt wokstrimler og kog dem ved svag varme i ca. 1 min.

Tilsæt champignoner, bønner og chili.

Bring atter suppen i kog og kog den i ca. 1 min.

Kom tilsidst porrer i suppen og server den straks sammen med ingefærcreme og ristet brød.
 
Tips: Ønskes en mildere suppe, så anvend rød peberfrugt i stedet for chili.
Friske grønne bønner kan erstattes med frosne optøede.
Hvis man lægger låg på en ret med friske bønner, så bliver de misfarvede og triste at se på. Og det gælder alle grønne grønsager.

Ikke fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.166 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her