Logo

Fyldig tomatsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyldig tomatsuppe

2 løg

smør eller margarine

2 ds flåede tomater

3 kartofler

¼ selleri

2 porrer

3 bouillonterninger

1 laurbærblad

1 kvist timian

salt og peber

1 dl fløde

3 spsk kryddergrønt

Tilbehør: store, smørristede brødterninger, drysset med hvidløgssalt

*

Hak løgene og svits dem let i smør eller margarine.

Tilsæt toma­terne og rør et par minutter.

Skær skrællede kartofler og selleri i ter­ninger og porrerne i skiver.

Kom det hele i gryden og lad det tage let farve.

Spæd med 1,5 l kogende vand samt væden fra tomaterne og kom bouillonterninger, laurbærblad, timian og peber ved.

Lad suppen koge sagte under låg i ca. ½ time.

Passér den og giv den et hurtigt opkog med fløden.

Smag om nødvendigt til med lidt salt og mere peber.

Drys med hakket kryddergrønt og server suppen med smørristede brødterninger, drysset med hvidløgssalt.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.322 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her