Logo

Kalvemedaillon med porre og spinatpasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kalvemedailloner, skåret af dansk kalvemørbrad
1 spsk smør
1 spsk olie
1 kg frisk spinat
4-6 porrer
1 knsp. safran
2 dl Karolines piskefløde
1-2 spsk citronsaft
500 g frisk pasta efter eget valg - eller 300 g tørret
 
Fjern de grove stilke fra spinaten og skyl bladene, til de er fri for jord. Skær den øverste del af toppen af porrerne, skyl resten grundigt og skær dem i tynde ringe på 2-3 mm.
Svits porrerne i en gryde i en spsk smør, tilsæt safran og piskefløde og lad porrerne kog møre i ca. 10 minutter.
Smag dem til med lidt salt og citronsaft.
Smelt smør og olie i en stegepande og brun kalvemedaillonerne ved rimelig
høj varme.
Skru ned og steg videre, så medaillonerne får ca. 4-7 minutter på hver side - alt efter hvor tykke de er, og om du vil have dem rosa- eller gennemstegte.
Krydr med salt og peber, tag medaillonerne af panden og kasser fedtstoffet.
Kog pastaen i en gryde med vand så længe som angivet på emballagen.
Hæld vandet fra og kom de skyllede spinatblade ned til den varme pasta i
gryden.
Rør rundt 1 minuts tid - til spinaten er "faldet sammen" og krydr med salt og peber.
Server kalvemedaillonerne med porre i safranfløde og giv spinatpastaen
til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 428 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her