Logo

Haggish - Whiskypostej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Indmad

450 g lever
300 g røget spæk
1 svinehjerte
400 g hakket kalv og flæsk
100 g knækket rugkerner opblødt i whisky og vand natten over
200 g groft havregryn opblødt i mælk
1 stort hakket løg
1 fed hvidløg
salt og peber
½ tsk muskatnød
timian

Ingredienserne røres sammen til en fars. Fyldes i smurt raspdrysset form. Bages i vandbad ved 150ºC i 1 ½ time.

Kål:
Serveres med kogt, hakket hvidkål, der er rørt med hakkede, kogte kartofler, mælk/fløde, muskat, salt og peber.

Server syltede rødbeder til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.939 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her