Logo

Broget bønnesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g grønne bønner
½ tsk muskatnød
500 g nye kogte kartofler
4 tomater i både
1 hakket løg
1 spsk hakket persille
Salt og peber
2 dl yoghurt
1 spsk olie
1 tsk citronsaft

Kog bønnerne med muskat 10-12 minutter.
Dryp dem af og kom dem i en skål. Skær kartoflerne i tern.
Bland kartofler og tomater i.
Drys løg og persille i.
Rør yoghurt, olie, citronsaft, salt og peber sammen og hæld dressingen over salaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.589 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her