Logo

Rejesuppe med fersken

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

til 4 personer

1 hakket løg,
2 hakkede fed hvidløg,
ca. 2 spsk karry,
1-2 spsk smør/olie,
1 dåse hakkede tomater,
1 stor dåse ferskner,
2 ½ dl fløde,
2 ½ dl bouillon (hønse- eller fiskebouillon),
200 g pillede rejer.
Tilbehør:
Lun flûte, evt. lidt frisk dild.

Svits løg, hvidløg og karry i fedtstoffet.
Tilsæt tomater, ferskensaft, fløde og bouillon og lad suppen småsimre i et kvarters tid. Hak halvdelen af fersknerne, skær resten i tynde både og kom dem alle i suppen sammen med rejerne.
Herefter må suppen ikke koge.
Server suppen varm, evt. med et drys frisk dild og et stykke lun flûte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 4.348 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her