Logo

Ciabattaboller 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. koldt vand
15 g gær
1 spsk salt
1 spsk olivenolie
200 g durum hvedemel
500 g hvedemel
Lidt olivenolie til pensling
 
Rør gæren ud i lidt af vandet.
Tilsæt resten af vandet og ingredienserne.
Sæt dejen til hævning i køleskab i 5-6 timer.
Rul dejen ud til en pølse - hav godt med hvedemel på bordet.
Tag et lille stykke dej fra.
Form til boller og sæt små kugler af dej ovenpå dem.
Lav 5-6 riller med en kniv fra midten af bollerne og ud.
Sæt dem til efterhævning ½ time.
Pensl bollerne med olie, bag dem ved 250ºC i 5 min., og herefter ved 200ºC i ca. 12 min.
 
Tips: Velegnede til frysning. Skal herefter i ovnen i ca. 10 min. ved 225ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 2.629 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her