3 lagkagebunde
2 dl jordbærsyltetøj
2 dl vaniljecreme lavet af pulver
200 g marcipan
1 æggehvide
5-6 dl jordbær
1 tsk husblaspulver
1 dl vand
½ dl jordbærsaft
Læg en lagkagebund på en plade, der er dækket med bagepapir, og dæk den med jordbærsyltetøj.
Læg den midterste bund på og dæk den med vaniljecreme.
Læg den øverste bund på og tryk den let til.
Rør marcipanen sammen med lidt æggehvide til den er blød.
Tag lidt æggehvide ad gangen, gerne sammenpisket, så er den lettere at håndtere.
Bred marcipanen ud på tærtens kant.
Sæt tærten i ovenen ved 250°C på øverste rille i 2-3 min, så marcipanen tørrer lidt og får lidt farve.
Tag tærten ud og lad den køle.
Skyl jordbærrene og fjern stilken.
Del jordbærrene.
Bland husblaspulver og 1 spsk af vandet og lad det stå 5-10 min.
Bland resten af vandet med jordbærsaften i en kasserolle.
Tilsæt husblasen og varm det til husblasen er opløst.
Lad geléen blive halvstiv og tykflydende.
Stil kasserolen i koldt vand, så tager det 15 min.
Læg bærrene på tærten og dæk med gelé i flere omgange.
Lad tærten stå koldt imens.