Logo

Bygsuppe med kombu

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 pastinak, skåret i tern
15 cm. kombu klippet i tynde strimler
1 løg i tern
1 l. vand
2 dl byg
klippet purløg
2 spsk hvid miso

Læg kombu'en i bunden af en gryde, derpå løg, pastinak, og byg.
Dæk det hele med vand og lad det koge i 1 time. smag til med miso og server med klippet purløg. Denne suppe smager sødt og har en smuk hvid farve.

Variation: suppen kan pureres, så den bliver helt cremet (tag kombuen fra først). Brug evt. en rest kogt byg og kog kun 30 min.
Brug andre grøntsager og tilsæt evt. 2 shitake svampe.
Opskriften er udvalgt med relevans for Kinesisk Medicin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.850 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her