Logo

Letsaltet flæsk med varm rød salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g letsaltet stribet flæsk i tynde strimler
4 stk rød salat a 150 g
4 små salatløg
2 fed finthakket hvidløg
4 spsk olivenolie
Salt og peber

Skær salaterne i fire dele, så de hænger sammen ved roden.
Spred bladene ud fra hinanden som en vifte.
Skær løgene i fire dele fra top til rod.
Steg flæskestrimler og løg gyldne i 2 spsk olie.
Bland salat og hvidløg i og steg et par minutter.
Vend salaten med en paletkniv og steg den et par minutter.
Smag til med salt, peber og resten af olien.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.113 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her