Logo

Vanilleis med chokoladestykker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æggehvider
2 æggeblommer
2 ½ dl piskefløde
1 dl flormelis
½ stang vanilje (eller ca. 3 tsk vaniljesukker)
50 g hakket mørk chokolade
 
Æggehviderne piskes stive.
Æggeblommerne piskes hvid med flormelis og vanilje og det hakkede chokolade vendes.
Fløden piskes til flødeskum. Flødeskummet røres i æggesnapsen.
De piskede æggehvider vendes forsigtigt i ægge/flødeskumsblandingen. Massen hældes i en form og fryses 6-8 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.330 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her