Logo

Grillet Kotelet med Chili- og Æblesambal

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk svinekoteletter (á 175 g)
1 pose Honey Marinade

Æblesambal:
2 stk røde æbler,skæres i både og kernehuset fjernes
½ løg, fint hakket
1 spsk vineddike
½ dl vand
1 spsk sukker
2 spsk Green Chili
½ tsk Chilipepper Ancho Style

Hæld marinaden i en plasticpose og læg koteletterne i. Marineres i mindst 1 time. Koteletterne grilles eller steges på pande. Bland ingredienserne til chili- og æblesambal i en gryde og lad det simre i ca. 10 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.829 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her