1 ½ dl kikærter
¼ knoldselleri
½ persillerod
2 løg
200 g oksekød
2 spsk olie
1 ds flåede tomater
1 dl vand
gurkemeje
2 spsk hvedemel
1 tsk peber
salt
Læg kikærterne i blød natten over. Skræl sellerien og persilleroden. Hak løg, selleri og persillerod fint. Skær kødet i terninger. Varm olien i en gryde og steg løg, persillerod og selleri i 5 min. uden at det bliver brunt. Tilsæt oksekød. Rør godt, mens kød og grønsager bruner. Tilsæt tomater, vand, salt og peber samt gurkemeje, som opløses i lidt vand. Hæld kikærterne i og kog suppen under låg til kikærterne er møre, ca.30-40 min. Rør melet ud i lidt vand og pisk jævningen ud i suppen. Lad den koge igennem og smag til med salt og peber.