Logo

Pie med lime og vindruer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
100 g digestive kiks
1 spsk smør
blå og grønne vindruer
grønne blade
Fyld:
500 g hytteret
2 dl sukker
2 æg
2 limefrugter

Rør kiksene i køkkenmaskinen, til de er findelte.
Smelt fedtstoffet og hæld det i en form med løs bund.
Kom de knuste kiks i og tryk dem jævnt til i formens bund.
Lad dem gå et stykke op ad kanten.
Rør hytteret og sukker sammen, tilsæt æggene, et ad gangen, og rør godt.
Skyl limefrugterne, riv skallen på den ene frugt og pres saften fra dem begge.
Bland skal og limesaft i dejen og hæld den i formen.
Bag pien ved 175°C på nederste rille i ca 45 min, til den har fået farve og er stiv i midten.
Lad den køle i formen.
Fjern derefter forsigtigt formens kant.
Del druerne på langs og fjern kernerne.
Garnér pien med druerne.
Læg en lille klase druer ved den ene side og pynt med grønne blade .

Tips: Pien bliver lidt grynet, når der bruges hytteret. Det kan
afhjælpes lidt, hvis du kører den et øjeblik i en køkkenmaskine.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.672 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her