Dej:
100 g digestive kiks
1 spsk smør
blå og grønne vindruer
grønne blade
Fyld:
500 g hytteret
2 dl sukker
2 æg
2 limefrugter
Rør kiksene i køkkenmaskinen, til de er findelte.
Smelt fedtstoffet og hæld det i en form med løs bund.
Kom de knuste kiks i og tryk dem jævnt til i formens bund.
Lad dem gå et stykke op ad kanten.
Rør hytteret og sukker sammen, tilsæt æggene, et ad gangen, og rør godt.
Skyl limefrugterne, riv skallen på den ene frugt og pres saften fra dem begge.
Bland skal og limesaft i dejen og hæld den i formen.
Bag pien ved 175°C på nederste rille i ca 45 min, til den har fået farve og er stiv i midten.
Lad den køle i formen.
Fjern derefter forsigtigt formens kant.
Del druerne på langs og fjern kernerne.
Garnér pien med druerne.
Læg en lille klase druer ved den ene side og pynt med grønne blade .
Tips: Pien bliver lidt grynet, når der bruges hytteret. Det kan
afhjælpes lidt, hvis du kører den et øjeblik i en køkkenmaskine.