Logo

Fløde-agurk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2,5 dl piskefløde
1-2 agurker
friskhakket mynte
salt og peber
citronsaft

Skræl agurkerne og fjern kernerne. Skær dem i 4-5 cm lange stave og læg dem i meget koldt vand en halv times tid, så de bliver endnu mere sprøde. Kog piskefløden ind og læg agurkerne i. Kog forsigtigt videre i nogle minutter, men pas på at agurkerne ikke bliver bløde. Vend hakket mynte i det sidste minut og smag til med salt og peber samt eventuelt citronsaft.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.720 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her