Logo

Sangria

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sangria


En gammel kending for alle der har været i Spanien og på Mallorca og ... 

Til 6-8 personer Tilberedningstid: 10 min. Trækketid: 1 time

#

2 appelsiner

1 citron

2 spsk melis

1 tsk hel kanel

1 æble

1 banan

1 bakke isterninger

1 fl. halvtør rødvin

3 cl cognac

mineralvand

*

1. Vask appelsiner og citroner godt, skær dem i tynde skiver.

2. Læg skiverne i en stor kande, drys sukker over, tilsæt den hele kanel.

3. Hæld rødvinen over, kom bananskiver og tynde æblebåde eller terninger i sammen med isterningerne.

 

4. Lad det trække i køleskabet en time.

Tilsæt cognac.

 

5. Lige før severingen fyldes kanden op med mineralvand.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 514 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her