Logo

Chokoladesnegle, høje

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Høje snegle bagt i papirforme eller metalringe ser lækre ud, smager fantastisk og er lette at bage - så vær ikke selv en snegl, men kom igang ...

Til 12 stk:
20 g gær
1¾ dl mælk, håndvarm
1 spsk sukker
¼ tsk salt
50 g blødt smør
350 g hvedemel
Fyld:
75 g marcipan
50 g mørk chokolade
50 g blødt smør
1 spsk sukker
1 spsk kakao
Pensling: Sammenpisket æg og tesukker eller chokoladeglasur.

Papirforme eller metalringforme.

Chokoladefyld: Riv marcipanen fint og hak chokoladen.

 

Dej: Rør gær og mælk glat.

Tilsæt sukker, salt, smør og det meste af melet og ælt dejen glat og smidig med så meget mel, som den kan tage.
Rør det hele sammen.

Rul dejen ud i en plade ca. 30 x 30 cm.

Smør chokoladefyldet på.

Rul dejen sammen som en roulade og skær den i 2 cm skiver.

Læg sneglene i papirforme.

Hæver lunt 30 min. under viskestykke.

Pensl med æg og drys sukker på. (se Tips)
Bag sneglene på midterrillen ved 200°C 10-12 min.

 

Tips: I stedet for at toppe med æg og tesukker kan sneglene pyntes med chokoladeglasur (cacao, flormelis og meget lidt vand) efter at de er bagt.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.535 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her