Logo

Krebsehale-fennikel salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dåse krebsehaler
rucola salat
1 lime
½ fennikel
olivenolie
 
Hæld væden fra halerne og skyl dem evt.
Fordel salaten ud på et fad og læg krebsehalerne ovenpå.
Riv fennikelen i strimler og læg dem dernæst på halerne.
Limen presses og saften hældes på salaten.
Dryp lidt olivenolie ovenpå og kryder salaten med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.748 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her