Logo

Kold squash-sommersuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 mellemstort løg
1 fed hakket hvidløg
2 spsk smør eller margarine
3 ½ dl majs
1 l. grønsagsbouillon
7 dl squash i skiver
2 ½ dl kold piskefløde
salt, peber
friskhakket persille
 
Svits løg og hvidløg i smør.
Tilsæt majs og bouillon og lad det simre 10 minutter.
Tilsæt squashskiverne og lad dem simre med til de er klare og møre.
Suppen afkøles og sættes i køleskab, til den er iskold.
Smages til med salt, peber og piskefløde og serveres pyntet med hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.523 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her