Logo

Gazpacho, kold 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg tomater
1 agurk
1 grøn peberfrugt
2 løg
2 dl vand
saften af ½ citron
1 bdt persille
1 spsk hvidvinseddike
4 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
4 spsk tomatpure
1 tsk sellerisalat
cayennepeber
 
Prik tomaterne med en spids gaffel.
Kom dem i kogende vand et kort øjeblik, til skindet begynder at løsne sig.
Tag tomaterne op og pil skindet af.
Skær tomater, agurk, peberfrugt og løg i mindre dele.
Kom det hele i en blender sammen med de øvrige ingredienser og blend, til suppen er helt glat og jævn.
Sæt suppen koldt i et par timer.
Server den kold og fx. med osteboller.
Flæk bollerne og fordel revet ost på brødet.
Gratiner brødene midt i en 200ºC varm ovn i ca. 7 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.385 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her