Logo

Appelsinsalat med ricottacreme og marcipanchips

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chips:
125 g marcipan
1 æg
1 ½ spsk kokosmel

Creme:
2 pasteuriserede æggeblommer
1 dl sukker
250 g ricottaost
3 pasteuriserede æggehvider
6 appelsiner

Marcipanen skæres i 12 lige tynde skiver og fordeles på en bageplade med bagepapir.
Marcipanen pensles med letpisket æg og kokosmel drysses over.
Chipsene bages gyldne ved 200°C i ca. 10 min. Tages ud og afkøles.
Æggeblommer og sukker piskes sammen.
Ricottaosten kommes i og piskes jævn.
Æggehvider piskes stive og vendes med ricottacremen.
Appelsinerne skæres i tynde både uden hvide hinder.
Appelsinsalaten anrettes i dessertskåle med creme og marcipanchips.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.911 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her