Logo

Sauce Parisienne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æggeblommer
½ tsk salt
1 spsk hvidvinseddike
1 spsk citronsaft
1 spsk Dijonsennep
3 dl olivenolie
1 dl vindruekerneolie

Æggeblommerne røres med salt i blender eller foodprocessor.
Hvidvinseddike, citronsaft og dijonsennep røres med.
Tilsæt olien i en fin, tynd stråle, til saucen er tyk og luftig.
Hak løg, hvidløg og persille og vend det i cremen med den grove sennep.
Smag til med havsalt og friskkværnet peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.517 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her