Logo

Pandekager Anno 1937

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 - 240 g Æg
250 g Hvedemel
¼ liter Mælk
¼ liter Hvidtøl
en smule Sukker og Salt

Tilbehør:
Sukker
Brombærsyltetøj

Melet udrøres med Mælken og Øllet.
Æggene piskes lidt og piskes godt ud heri, dernæst røres en smule Sukker og Salt i.
Steges paa Pande i Smør.
Foldes sammen og drysses let med Sukker.
Brombærsyltetøj serveres hertil.
Pandekagerne maa serveres meget varme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 1.406 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her