Logo

Fyldt svinekotelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 tyk svinekotelet på 200 gram
1 fed hvidløg
1 spsk olie
2 spsk blandede hakkede krydderurter
1 skive kogt skinke (30 gram)
1 tsk smør
½ trekant smelteost
1 spsk fløde
1 spsk hakket persille

Tør koteletten godt og skær en lomme i den med en spids, skarp kniv.
Pil hvidløget, hak det fint og rør det sammen med olien og de blandede krydderurter.
Vend koteletten i denne blanding og lad den stå og trække lidt.

Imens skæres skinken i terninger og svitses let i smør.
Smelteosten skæres i små flager og røres i skinken sammen med fløden, hvorefter det hele for lov at stå og snurre sammen for ganske svag varme.
Rør persille og hvid peber i denne blanding.

Fyld koteletten med skinke-oste-massen og luk åbningen med tandstikker eller kødpinde.
Varm en pande godt og steg den fyldte kotelet på tør pande for middel varme, til den er brun og sprød.
Den skal have 6-8 minutter på hver side, og den skal pensles adskillige gange med kryddermarinaden under stegningen.
Når koteletten er færdigstegt, krydres den med salt og peber

Hertil passer små pillekartofler og stegt tomat. Begge dele steges i den tiloversblevne kryddermarinade, og tomaten pensles under stegningen på samme måde som koteletten blev. Imens det foregår, holdes den færdige kotelet varm mellem to varme tallerkener.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.017 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her