750 g hakket oksekød
4 små æg
½ pose Santa Maria Mexicansk
Marinade:
40 g smør
Sauce:
1 dl pilsner øl
3 dl piskefløde
3 spsk sennep
50 g syltede agurker
1 lille løg
1 tsk basilikum
25 g smør
persille
Æggene koges 6 minutter.
Det hakkede kød smages til med mexicansk marinade.
Kødet deles i 4 portioner og formes til kugler, som bankes forsigtigt ud på et spækbræt.
På hvert stykke kød lægges et kogt pillet æg.
Kødet pakkes omkring ægget og bøfferne steges i smør ved svag varme på en pande.
Sauce:
I en gryde sauteres skiveskåret løg, derefter tilsættes øl og basilikum. Lad det koge næsten ind, tilsæt fløden og lad det koge 2 minutter endnu. Saucen tilsættes sennep og smør og smages til med salt og peber.
Bøfferne anrettes med skiver af syltet agurk samt lidt bredbladet
persille og stegte kartofler.