2 røde peberfrugter
1 rød chilipeber
1 skalotteløg
6 tomater
1 spsk solsikkeolie
6 dl grønsagsbouillon
1 gul peberfrugt
1 spsk chiliolie
1 dl cremefraiche 18%
Peberfrugterne og den røde chili lægges hele under den varme grill i ovnen.
Frugterne bages til de er let sorte og er begyndt at boble i skindet.
Pakkes herefter i alufolie og dampes/steges videre i 5-7 minutter.
Fjern kerner, frøstol og træk skindet af.
Skær frugtkødet i strimler.
Gem den gule peberfrugt, skåret i strimler til at pynte med.
Fjern kerner og skind fra tomaterne og hak dem.
Olien varmes i gryden.
Finthakket skalotteløg, hakket tomat, strimlet chili og rød peberfrugt tilsættes.
Læg låg på og steg grønsagerne bløde, ca. 5 min.
Tilsæt bouillon, salt og peber. Kog suppen i ca. 20 minutter.
Suppen pureres og koges atter op. Smag til med salt og peber.
Læg til sidst strimler af gul peberfrugt i og smag evt. til med lidt chiliolie.
Servér cremefraiche til.