Opskriften kan bruges med anden frugt året rundt. Og er grillen ikke tændt, kan pakkerne tilberedes i en hed ovn.
6 store ferskner
250 g hindbær
2 spsk Ouzo eller Pernod
6 stilke citronmelisse
Alufolie
Yoghurtsauce:
¼ l græsk yoghurt
2 spsk timianhonning
Sauce: Rør yoghurten med honning.
Skær fersknerne i grove stykker og fordel dem på 6 stykker alufolie. Fordel hindbær og finthakket citronmelisse ovenpå.
Dryp med Ouzo og luk pakkerne.
Tag risten af grillen.
Her kan et par gammeldags kød kroge være gode, ellers kan et par gamle grydelapper eventuelt bruges.
Hav en trækasse eller lignende parat til at stille den varme rist på.
Læg forsigtigt pakkerne ned i kullene og lad dem bage i 5-15 minutter; alt efter hvor meget varme der er tilbage.
Fersknerne skal helst være gennemvarme og lidt bløde.
Åbn pakkerne ganske lidt og server med yoghurtsauce.