Logo

Fyldte champignon 7

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 store hvide champignoner
250 g hakket kalvekød
1 lille knust fed hvidløg
salt og peber
1 æg
1 spsk rasp
½ dl fløde
 
Pandesky:
2 skiver hakket skinke
2 spsk tomatpure
1 dl hvidvin
1 dl piskefløde
 
Svampene skal være rigtig store.
Stokkene skæres af, skylles, tørres og hakkes og blandes i det hakkede kød med krydderier, æg, rasp og fløde.
Svampehattene skæres til, så de kan stå lige i en pande eller et ovnfast fad. I hver toppes farsen.
Panden koges af med skinke, tomatpure, vin og fløde.
Dette hældes over. Retten kan evt. gratineres med revet ost på toppen.
Bages i ovnen i 20 minutter ved 225°C

Kan evt. serveres med en salat

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.487 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her