400 g mellemstore rejer (pillede)
8 blade af icebergsalat
½ dl hønsebouillon
1 lille løg (hakket)
1 fed hvidløg (fint hakket)
½-1 spsk karrypasta
250 g sukkerærter
2 spsk frisk hakkede koriander eller 2 spsk reven citronskal og 3
kviste persille (hakket)
Karrypasta:
½ dl cayennepeber
½ dl vand
2 spsk olivenolie
2 tsk spidskommen
2 tsk karry
Karrypasta:
Det mikses i en foodprocessor. Opbevares mørkt og svalt.
Læg salatbladene på fire tallerkener, og stil dem til side.
Opvarm hønsebouillonen i en wok eller en stegepande ved god varme.
Damp løg og hvidløg, til det er mørt, ca. 5 min.
Tilsæt karrypastaen.
Kom rejerne i, og opvarm dem under omrøring ca. 3 min.
Tilsæt sukkerærterne. Fortsæt med at røre rundt ca. 2 min.
Tag wokken fra varmen.
Tilsæt frisk koriander, eller hakket persille og citronskal, og anret på
tallerkenerne.
Server straks.