Logo

Sauce Bourguignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g skalotteløg
25 g persillerod
lidt smør
1 kvist timian
1 lille laurbærblad
25 g champignon
2 hele fl. rødvin
Beurre Manier eller Blond Roux
(Smør, pisket let og luftigt med hvedemel tiljævning af saucen umiddelbart før servering).

100 g koldt smør
lidt cayennepeber

Finsnittede skallotter og persille samt champignon sauteres i lidt smør indtil løgene er klare.
Sauteen tilsættes timian, laurbær og rødvin og indkoges til det halve, sigtes og jævnes med beurre manier eller blond roux, monteres med koldt smør og smages til med cayenne og salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.792 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her