4 stykker fersk laks evt. laksekoteletter
2 limefrugter i skiver
Salat af:
1 stor buket rucolasalat
indholdet af 2 granatæbler
saft af 2 limefrugter
1 tsk ahornsirup evt. honning
gerne flydende akaciehonning
1 dl kogte afkølede ris
Brun laksen på en pande og lad den stege færdig i ovnen ved 200ºC i ca.
7 minutter.
Bland den rensede og tørrede salat med indholdet af granatæblerne
samt den kogte, afkølede ris.
Bland dressing og vend den i salaten.
Anret laksen på tallerkener, pynt med limeskiver og suppler med den
friske salat.
Hvis det ønskes, kan man servere hvidt brød og/eller frisk pasta til
retten.
En god kartoffel kunne være et godt alternativ.
Tips: Rucolasalaten fås efterhånden i dagligvarehandelen overalt, den
kan variere i styrke, og man kan enten blande den, eller vælge en
alternativ salat.