Logo

Limemarineret laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

275-300 g fersk, røget laks i 4 tynde skiver
2-3 limefrugter (evt. citroner)
½ dl oliven- eller vindruekerneolie
frisk dild
friskkværnet, sort peber
letristet toastbrød

Laksen anbringes på portionstallerkener og dryppes med lime- eller citronsaft. Den skal "bade" i saften.
Derefter dryppes olien over, og sort peber kværnes over.
Laksen skal stå koldt og trække i mindst 20 - 30 min. inden den
serveres med dild drysset over.
Letristet toastbrød serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.215 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her