Logo

Limemarinerede kyllingelår med grøn mojo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 kyllingelår
marinade:
1 lime eller citron
½ tsk paprikapulver
1 fed hvidløg
1 tsk salt
½ tsk estragon
5 dråber tabasco

Grøn mojo:
2 modne avocadoer
1 ½ spsk lys vineddike
3 fed hvidløg
1 bundt persille
1 ½ tsk salt
2 tsk olivenolie

Marinering:
Vask limefrugten i lunkent vand.
Skræl den yderste del af skallen af. Pres saften ud.
Skallen og saften blandes med de øvrige marinade ingredienser.
Læg kyllingelårene i marinaden.
Lad det stå i køleskabet i et par timer.

Grøn mojo:
Tag kødet ud af avocadofrugterne.
Frugtkødet, vineddike, hvidløg, persille og salt mixes i en blender indtil blandingen får puréform. Tilsæt olie løbende.

Lad marinaden løbe af kyllingelårene.
Grilles i ca. 30 min. pensles og vendes løbende.
Grøn mojo serveres kold.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.155 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her