Logo

Syltet fennikel i kold safranbouillon med mandarinsorbet og appelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
Fennikel
Safran
Sukkerlage med stjerneanis og vanilje
Pastis
Druer uden sten
Appelsin
Mandarinsorbet
 
Skræl fenniklen og kog den mør i sukkerlage med safran.
Afkøl helt og smag lagen til med pastis.
Tilsæt appelsinfileter samt druer uden sten og anret i en dyb tallerken som en suppe med kugle mandarinsorbet på toppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 785 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her