400 g kyllingefilet
2 tsk raps- eller olivenolie
3 tsk rød karrypasta
2 fed hvidløg
1 chili
salt og peber
3 peberfrugter
3 gulerødder
6 dl grønsags- eller kyllingebouillon
1 dåse kokosmælk light 6 %
3 tsk majsstivelse
1 moden mangofrugt
Tilbehør:
2 dl rå ris 160 g
4 skiver groft hvedebrød 200 g
Skær kyllingefileterne i mindre stykker.
Opvarm olien i en gryde og tilsæt karrypasta.
Brun kyllingekødet sammen med finthakket hvidløg og chili.
Krydr med salt og peber.
Skær peberfrugt og gulerødder i tern og kom det ned til kødet.
Tilsæt bouillon og kokosmælk.
Lad suppen simre i 10-15 min.
Rør majsstivelse ud i koldt vand og kom det i suppen.
Giv suppen et kort opkog og tilsæt mango i tern.
Smag suppen til med salt, peber og eventuelt mere karrypasta.
Servér suppen med kogte ris og brød.