Logo

Koteletter med ostefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Koteletter med ostefyld

Majssalat

100 g Apetina i tern naturel - afdryppede

500 g optøede frosne majskerner

50 g hakket rødløg

1 dl hakket frisk persille

1,5 tsk olie, fx fra soltørrede tomater i olie

0,5 tsk groft salt

500 g middagskoteletter - 2 cm tykke

100 g Apetina i tern naturel - afdryppede

50 g afdryppede hakkede soltørrede tomater i olie

1 tsk tørret oregano

små træpinde

2 tsk vindruekerneolie

0,25 tsk groft salt

friskkværnet peber

Tilbehør:

240 g groft brød

 

Majssalat: Del osteternene i halve.

Vend ost, majskerner, løg, persille, olie og salt sammen i en skål.

Stil majssalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Skær en dyb lomme i hver kotelet - modsat fedtkanten.

Mos osteternene med en gaffel. Bland ost, tomater og oregano.

Fordel osteblandingen i lommerne på koteletterne.

Luk hver kotelet med en lille træpind.

Lad olien blive varm i en pande.

Brun koteletterne ca. 1 min. på hver side.

Drys med salt og peber og steg derefter koteletterne 3-4 min. på hver side.

Ved serveringen: Fjern træpindene fra koteletterne. Anret de fyldte koteletter på et fad sammen med majssalaten. Server brød til.

 

Tips: I stedet for koteletter kan man fylde skinkeschnitzler. De skal stege ca. 1 min. på hver side efter bruning.

 

4 personer - Energiindhold for 1 portion: 3300 kJ.

Energifordeling: Protein: 22%, Kulhydrat: 37%, Fedt: 41%

Fryseegnet: Nej. Tilberedningstid: 45 min

 

Koldskål med kanelcroutoner

4 skiver daggammelt italiensk brød (ca. 200 g)

0,5 tsk stødt kanel

1 tsk brun farin

1 nip fint salt

10 g smør

1 liter økologisk koldskål

 

Skær brødet i terninger fjern evt. skorpen først.

Rist terningerne gyldne på en varm, tør pande under omrøring.

Bland kanel, farin og salt og drys det over brødet.

Tilsæt smør og vend det hele sammen nogle minutter, til croutonerne har opsuget smagsstofferne.

Serveres sammen med koldskålen.

 

4 personer - Energiindhold for 1 portion: 1445 kJ.

Energifordeling: Protein: 15%, Kulhydrat: 60%, Fedt: 25%

Fryseegnet: Nej. Tilberedningstid: 15 min

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.294 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her