Logo

Kylling Tandoori

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling Tandoori

 

Det indiske krydderi er perfekt til tandoori-kylling. Her får du opskriften på tandoori-kylling med ris, rød peber, haricots verts og krydret yoghurt

 

# Ingredienser:
1 kylling på ca. 1 kg
1 ½ tsk. salt
½ citron
2 tsk. tandoori masala (rødt krydderi)
2 dl yoghurt

*

 

Gør kyllingen i stand og del den i 4 stykker.

Gnid kyllingestykkerne med salt og citron.

Bland yoghurt og tandoori krydderi.

Mariner kyllingestykkerne i denne blanding i ca. 2 timer, fx i en plastpose.

 

Læg stykkerne i et ovnfast fad og steg dem i ovnen ved 250 ° i ca. 30 minutter.

Prik hul i kyllingen med en gaffel, når kødsaften er hvid er kyllingen færdig.

 

Server med kogte ris drysset med finthakket rød peber, haricots verts vendt i smør og citronbåde.

 

Tips: Tandoori masala er en krydderiblanding man selv kan lave.

Det består af 2-3 fed hvidløg, 1 tsk reven ingefær, 1 tsk paprika, 1 tsk koriander, 2 tsk gurkemeje, 1 tsk stødt kommen, 2 tsk. salt.

Bland krydderierne med yoghurt og citron.

 

Kylling Tandoori

Tandoori er navnet på både en speciel kubeformet ovn og det krydderi, der ofte bruges til kylling i Pakistan. Retten er traditionelt rød, fordi krydderiblandingen tilsættes rødt farvestof.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.505 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her