Logo

Fjerkræ à la Méditerrannée

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

olivenolie
4 tykke skiver pancetta, italiensk bacon
1 stk bornholmerhane eller perlehøne, delt i 8 stykker
2 banan-skalotteløg eller alm. løg i kvarte
2 fed hvidløg, finthakket
100 g grillet rød og gul peber fra glas, drænet
3 spsk sorte og grønne oliven
8 nye gulerødder i stykker
2 stk laurbærblade
300 ml hvidvin

Sæt ovnen på 190°C (varmluft 170°C).
Opvarm 1 spsk olie i en stor ovnfast gryde.
Steg pancettaen på hver side, til den er gylden.
Tilsæt fjerkræstykkerne, og brun godt.
Sæt det til side.
Svits skalotteløgene i 3 minutter, tilsæt hvidløg i yderligere 1 minut.
Tag det væk fra blusset, og læg kødet og pancettaen tilbage i gryden sammen med peber, oliven, gulerødder og laurbærblade.
Hæld vinen over, og sæt fadet utildækket i ovnen i 40 minutter, eller til kødet er gennemstegt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.949 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her