Tærtebund:
150 g hvedemel
75 g smør
1 æggeblomme
2 spsk vand
Fyld:
250 g kogte asparges
250 g skaldyr
3 dl fløde 13
125 g reven Emmenthaler
1 spsk frisk estragon
3 hele sammenpiskede æg
salt/peber
Maizena
Bund: Ingredienserne æltes sammen til en tærtedej.
Rulles ud og lægges i en tærteform.
Forbages 10 minutter ved 220ºC.
Fyld: Asparges og skaldyr - Rejer, hummerhaler, muslinger eller hvad du synes og kan li' - lægges på tærtebunden.
Fløden jævnes med 1 spsk Maizena.
Emmenthaler og estragon røres i.
Tages fra varmen og æggene piskes i.
Smages til med salt og peber.
Hældes over asparges og skaldyr.
Bages ved 220ºC i 25-30 minutter.
Der kan serveres lidt salat til madtærten, men den smager fortrinligt uden.