Logo

Langtidsstegt krydret svinebov

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 svinebov, ca. 91/2 kg
6 fed hvidløg, presset eller revet
1 cm. frisk ingefær, revet
2 friske røde chilier eller 1 tsk tørret chili i flager
3 spsk olivenolie
4 spsk sherry- eller riseddike

Forvarm ovnen til maksimal varme.
Bland hvidløg, ingefær, chili, olie og eddike til en pasta og gnid det på svinebovens ridsede svær.
Gem en smule til at hælde i bunden af bradepanden.
Brun kødet i ovnen med sværsiden opad i 30 minutter.
Skru ned til 120ºC, tag kødet ud, hæld resten af krydderpastaen i bunden af bradepanden og læg kødet med sværsiden nedad.
Det skal stege i mindst 23 timer. 30-40 minutter før man skal spise, skruer man igen helt op for ovnen, vender svineboven og steger den i 30-40 minutter, til sværen er varm og sprød.
Tag kødet ud af ovnen, skær sværen af og skær kødet ud.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.541 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her