1 svinebov, ca. 91/2 kg
6 fed hvidløg, presset eller revet
1 cm. frisk ingefær, revet
2 friske røde chilier eller 1 tsk tørret chili i flager
3 spsk olivenolie
4 spsk sherry- eller riseddike
Forvarm ovnen til maksimal varme.
Bland hvidløg, ingefær, chili, olie og eddike til en pasta og gnid det på svinebovens ridsede svær.
Gem en smule til at hælde i bunden af bradepanden.
Brun kødet i ovnen med sværsiden opad i 30 minutter.
Skru ned til 120ºC, tag kødet ud, hæld resten af krydderpastaen i bunden af bradepanden og læg kødet med sværsiden nedad.
Det skal stege i mindst 23 timer. 30-40 minutter før man skal spise, skruer man igen helt op for ovnen, vender svineboven og steger den i 30-40 minutter, til sværen er varm og sprød.
Tag kødet ud af ovnen, skær sværen af og skær kødet ud.