Logo

Sardiner à la bonne femme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 små hvide løg hakkes fint, blancheres og steges lysebrune i olie. De tilføjes 1 ½ dl hvidvin og nedkoges til en trediedel. Tilsættes 5 middelstore tomater, der er befriet for skind og kerner og skåret i småstykker. Det hele sauteres, krydres og koges sammen. Derpå hældes det i et gratinfad. Herpå anrettes sardiner i olie, overdrysses med rasp blandet med pulveriseret fennikel, vædes med olivenolie og gratineres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.168 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her