Vandbakkelser:
1.25 dl vand
50 g margarine
60 g hvedemel
1,25 dl æg
Skinkefyld:
100 g skinke
75 g porrer
75 g ærter
15 g margarine
15 g hvedemel
2 dl piskefløde
salt, peber, paprika
Vandbakkelser: Kog vand og margarine op.
Tag gryden fra varmen og sigt melet i.
Bag det sammen til dejen slipper gryden og afkøl.
Hæld dejen i en røreskål og rør æg i lidt efter lidt, rør ca. 5 min.
Sprøjt vandbakkelserne ud i 10 toppe, de bliver ca. dobbelt så store.
Bag dem i ovn ved 160 C. i 40-45 min., luk ikke ovnen op under bagning.
Skinkefyld: Porrerne renses og skæres i tynde skiver og koges i 1-2 min.
Hældes til afdrypning i sigte.
Margarinen smeltes, melet blandes i og det spædes op med fløde til en tyk stuvningskonsistens er opnået.
Skinken og grønsagerne opvarmes i stuvningen.
Det hele smages til med salt, peber og paprika. Vandbakkelserne deles og fyldes med de stuvede grønsager.
Serveres straks.