En god ide til sommerferien. Et let og grønt måltid anrettet
på hver sin tallerken - det sparer opvask og tid. Til 4 personer
Tilberedningstid: 25 min.
#
250 g bacon i skiver
1 stort fast salathoved
10 g smør
1½ dl bouillon
3 dl ærter, friske eller frosne
6-8 små tomater
salt
persille
4 hårdkogte æg
*
1. Steg baconskiverne sprøde og lad dem dryppe af på
køkkenrulle.
Hæld baconfedtet væk.
2. Læg smørret på panden og svits salaten, der er skåret i
ottendedele.
Tilsæt bouillon og ærter og lad grønsagerne snurre i 3 min.
3. Hæld tomaterne over med kogende vand. Lad dem stå 1 min. og
flå dem.
4. Arranger salat, ærter, bacon og de hele, flåede tomater
på en tallerken.
Pynt med halve, hårdkogte æg og drys med persille.