Logo

Ostebombe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1-1 ½ blad husblas
vand
200 g Danablu
1 ½ dl piskefløde
1 lille porre
1 spsk citronsaft
peber
Til servering:
1 julesalat
1 rød peberfrugt
½ blegselleri
50-100 g saltnødder eller mandler
2 pærer
paprika
 
Læg husblasen i blød i koldt vand.
Mos osten med en gaffel.
Pisk fløden til skum.
Rens porren og skær den i ringe.
Rør osten med lidt af flødeskummet, tilsæt porreringe og citronsaft og
krydr med peber.
Klem vandet ud af husblasen og smelt den.
Pisk den i ostemassen i en tynd stråle.
Vend resten af flødeskummet i.
Kom massen i en lille skål, som først skylles med koldt vand.
Sæt den i køleskab i ca. 2 timer.
Dyp skålen i varmt vand og vend ostebomben ud på et dybt fad.
Pynt med blade af julesalat, peberfrugtringe, blegselleri, saltnødder og
pærebåde.
Drys med paprika.
 
Tips: En lækker måde at servere ost på, hvad enten det er til frokost
eller som desset efter en middag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 622 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her