Logo

Krydrede lammekoteletter og kartofler på spid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 lammekoteletter
12 kartofler med skræl

Marinade:
1 dl olivenolie
¼ tsk stødt rosmarin
2 fed knust hvidløg
2 spsk hvidvinseddike

Bland ingredienserne til marinaden.
Tør koteletterne med køkkenrulle og læg dem i en plasticpose.
Hæld marinaden over, luk posen og stil den i køleskab i et døgn.

Kog kartoflerne i ca. 10 min med skrællen på.
De skal kun være halvt gennemkogte.
Skyl dem i koldt vand og lad dem tørre.
Skær hver kartoffel ud i fire stykker, stik dem på spid og grill dem sammen med lammekoteletterne.
Både kartofler og kød pensles med marinaden fra koteletterne.

Stegetiden for såvel koteletter som kartofler er ca. 3-4 min på hver side.



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.468 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her