Logo

Krydrede lammekoftaer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket lammekød
1 mellemstort løg finhakket
1 fed hvidløg presset
2 spsk frisk mynte hakket
1 tsk stødt koriander
1 tsk stødt kardemomme
¼ tsk karry
et nip cayennepeber
45 g rasp
1 æg let sammenpisket
90 g rasp ekstra

Yoghurtdressing:
160 ml yoghurt naturel
1 spsk frisk koriander hakket
2 tsk frisk mynte hakket
½ tsk revet citronskal

Kom det hakkede kød i en halvstor skål.
Tilsæt løg, hvidløg, krydderurter, krydderier og rasp.
Ælt det godt med hænderne og del blandingen i 12 lige store portioner. Form dem til pølser rundt om smurte metalspid.
De pensles med æg og rulles i den ekstra portion rasp, til de er dækket. Dæk spiddene med plasticfolie og sæt dem i køleskab i 1 time eller natten over.
Læg spiddene på en let olieret grill eller en grillbakke.
Grill ved middelvarme i 10 minutter, eller til kødet er gennemstegt.
Vend spiddene af og til.
Server koftaerne med yoghurt dressing.

Yoghurt dressing:
Pisk alle ingredienserne godt sammen i en lille skål. Sæt den i køleskab.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.629 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her