2 gråænder
1 spsk smør
salt
peber
5 kvist etimian
2 dl portvin
1 ½ dl vildtbouillon
2 dl piskefløde
et par dråber citron
3 spsk Maizena
Fuglenes renses omhyggeligt og aftørres. Gnid dem med salt og peber. Brun dem i smør i en gryde. Dæmp varmen, tilsæt timian og lad ænderne stege i 15 min. Vend dem og tilsæt portvin og fond. Damp videre ved lav varme i ca. 30 min. mere. Mærk efter, om lårene er møre. Er de ikke det, vrid dem af fuglene og lad dem simre i endnu 15-20 min.
I mellemtiden holdes det resterende kød varmt indpakket i alufolie. Jævn saucen med Maizena og lad den koge ind i nogle minutter, inden den smages til med citronsaft, ribsgelé, salt og peber.
Justér evt. farven med kulør. Skær brysterne ud i skrå skiver og anret dem på et varmt fad med lårene.