2 gråænder
250 g brombær
1 spsk honning
2 laurbærblade
1 spsk sukker
Salt
groft sort peber
150 g kantareller
4 fed hvidløg
100 g smør
Skær lårene af ænderne og læg dem i en bakke.
drys sukker, salt samt peber på lårene.
Tilsæt laurbærblade samt de 4 fed hvidløg.
Lad lårene marinere i 8-12 timer.
Ænderne brunes af på en varm pande.
Fedtet fra panden hældes over lårene og lårene dækkes med alufolie og kommes i ovn ved 150 º i ca. 1 time og 30 minutter.
De brune ænder krydders med salt og peber.
Kommes i ovnen ved 200 º i ca. 15 minutter.
Tages ud og trancheres vendes med brystet nedad.
Lad dem hvile i 15 minutter.
Skær fra benet og trancheres
Anretning:
Læg kantarellerne i bunden af tallerken.
Læg låret ovenpå og det trancheret bryst.
drys brombærrene ovenpå og servere evt. med rå stegt vildmose kartofler.