Crostini con funghi
150 g champignon eller østershatte
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
olivenolie
salt og peber
½ dl hvidvin eller tilsvarende citronsaft
lidt timian
1 fuldkornsflûte
100 g mozzarellaost
Rens svampene for jord og skær dem i stykker.
Pil skalotteløg hak dem, Pil hvidløget og knus det.
Steg svampe og løg på panden i olivenolie i 4-5 minutter under omrøring.
Tilsæt vinen og krydr med salt, peber og timian.
Blend svampe og løg med en stavblender eller hak dem med en kniv på et spækbræt.
Skær flûten i tynde skiver og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Skær mozzarellaen i terninger.
Fordel en skefuld svampe på hvert stykke brød og ovenpå et stykke mozzarellaost.
Gratiner brødet i en forvarmet ovn ved 200 º .
Rist det italienske brød, smør umiddelbart inden serveringen med broccolipure og pynt med cherrytomaterne.
Server det, inden brødet bliver blødt.
--